SPA Pedicure

NIEUW

Laat jezelf verwennen met onze luxueuze Spa Pedicure, een verkwikkende behandeling voor je voeten die hen de ultieme verzorging biedt. Bij Jilliny’s maken we gebruik van hoogwaardige producten van BCL voor een ervaring die al je zintuigen zal prikkelen. 

Je begint je reis naar ontspanning met een heerlijk voetbad om te ontspannen en je voeten op te frissen. Vervolgens zorgt een zachte scrub ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en je voeten zijdezacht aanvoelen. Het voedende masker met de verfrissende geur van munt werkt intens hydraterend en verzachtend.

Onze ervaren schoonheidsspecialisten zullen je voeten grondig verzorgen, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen en eelt verwijderen als onderdeel van de pedicure. Kies daarna voor een prachtige lak of Gelish voor je teennagels om je behandeling compleet te maken en met een glimlach naar huis te gaan.

Ervaar pure verwennerij met onze Spa Pedicure en geef je voeten de aandacht die ze verdienen bij Jilliny’s.

Boek nu je afspraak

reviews

Klanten vertellen

★★★★★

"Voor de eerste maal geweest, het was een aangenaam bezoek voor de voeten"

Stefanie

★★★★★

"Voor de eerste keer op salon gegaan voor een permanente eyeliner. Van de eerste stap die ik deed werd ik al meteen verwelkomd door de vriendelijke uitbaatster en gaf perfecte info. De eyeliner = top geplaatst. Zeer tevreden naar huis gegaan. Ze heeft er zeker een klantje bij."

Linda

★★★★☆

"Geweldig, ze is zo vriendelijk en je kan altijd een babbeltje slaan en doet haar job mega goed, ik ben blij dat ik hier kom is de beste ik al gehad heb, zeker een aanrader!!"

Delphine