Afslanking-Detoxbody

Duurzaam en doelgericht centimeters en gewicht verliezen op een gezonde manier!

DETOXBODY is een nieuwe, revolutionaire manier om op een duurzame, gemakkelijke, veilige en volledig pijnloze manier gewicht en centimeters te verliezen. Na de eerste behandeling verliest u al enkele centimeters buikomtrek. 

  • Niet-chirurgische liposuctie

Deze wetenschappelijk bewezen Low Level Laser Therapy is een methode op basis van lichttechnologie die doelgericht vetcellen aanpakt, met een direct meetbaar resultaat als gevolg. 

  • Snel, veilig en gemakkelijk

In combinatie met de juiste voeding en levensstijl is DETOXBODY dé manier om veilig en snel uw gewenste aantal kilo’s en centimeters te verminderen.

  • 100% klanttevredenheid

De DETOXBODY trajecten zijn ontwikkeld door voedingsexperten en danken hun succes aan technologie. De combinatie van beiden garandeert u 100% klanttevredenheid. 

Wat is DETOXBODY?

DETOXBODY is een revolutionaire manier om overtollig vet gemakkelijk te verminderen op plaatsen waar het moeilijk is om snel vet te verliezen. Een sessie verloopt als volgt: 

1. Lichaamsanalyse

Eerst wordt de samenstelling van uw lichaam gemeten (vet- en vetvrije massa, watergehalte, etc.) met een professioneel meetapparaat. Aan de hand van de meting en het gewicht wordt het juiste DETOXBODY traject voor u gekozen. De resultaten van deze meting worden opgeslaan en vergeleken bij een volgende DETOXBODY sessie. 

2. Lipo-Laser & Andullatie

De Lipo-Laser breekt vetcellen af in water en lipiden. Andullatie zorgt voor een goede drainage, waardoor het overtollige water en afvalstoffen effectief kunnen worden afgevoerd door het lymfesysteem. De laserstralen van de Lipo-Laser dringen tot diep in de vetcellen en zetten het vet om in glycerol, vrije vetzuren en water die via de celwand door de poriën naar buiten komen. Deze behandeling is veilig en volledig pijnloos.

In combinatie met de juiste voedingsplannen en een gezonde levensstijl zorgt DETOXBODY voor ongeëvenaarde en snelle resultaten. Ervaar het zelf en vraag uw gratis proefbehandeling aan bij Jilliny’s. 

Wil u graag kennis maken met DETOXBODY en meteen resultaat ervaren? Vraag meteen uw gratis proefsessie aan! 

Boek nu je afspraak

reviews

Klanten vertellen

★★★★★

"Voor de eerste maal geweest, het was een aangenaam bezoek voor de voeten"

Stefanie

★★★★★

"Voor de eerste keer op salon gegaan voor een permanente eyeliner. Van de eerste stap die ik deed werd ik al meteen verwelkomd door de vriendelijke uitbaatster en gaf perfecte info. De eyeliner = top geplaatst. Zeer tevreden naar huis gegaan. Ze heeft er zeker een klantje bij."

Linda

★★★★☆

"Geweldig, ze is zo vriendelijk en je kan altijd een babbeltje slaan en doet haar job mega goed, ik ben blij dat ik hier kom is de beste ik al gehad heb, zeker een aanrader!!"

Delphine